S'mores på 15 minutter

Dette er virkelig en superenkel dessert som du kan servere hele året, uansett anledning. Den kan lages av alle, og det er gjort på ca 15 minutter! Det er forresten supert med en dessert hvor alle ingrediensene har kjempelang holdbarhet – da er det gjort i en fei’ å slenge sammen alt om du skulle få spontan-besøk.

Prisene har jeg hentet fra jeg handlet i min nærbutikk, så prisene kan variere og disse er bare et utgangspunkt.. Som du ser, har jeg bare rundet til nærmeste tall, og ikke brukt eksakte kroner. Prisen vil jo og selvfølgelig variere, dersom du har noen av ingrediensene fra før. 

Denne desserten er utrolig mektig, server den gjerne med kaffe, kakao eller melk!

OBS! Gjør deg oppmerksom på allergener selv.

Dette trenger du

Fremgangsmåte

Tusen takk,
jeg håper det smaker!

Jeg vil gjerne høre fra deg angående 2 ting:

1: Hva syns du om at jeg la til en ca pris? Jeg har ikke sett noen andre dele dette i oppskrifter før..

2: Hvordan syns du det var å lese denne oppskriften? Er det noe jeg kan forbedre til neste gang jeg deler en oppskrift for å gjøre det endra bedre for deg som skal finne frem?

Legg igjen en kommentar