Evy Dorthea

Hvem er jeg?

Jeg er så spent på å ønske deg velkommen hit til siden min for at du skal få ta en titt inn i mitt liv, og vårt hjem. Jeg bruker, som de fleste av dere, det meste av fritiden min på akkurat de sammen tingene som dere gjør; klesvask, matlaging og shopping (for det meste på Rema og Meny), samtidig som jeg prøver å lage et varmt, godt hjem til familien min og for venner å besøke.

Jeg tror fullt og helt at dersom du har et hjem hvor du liker å være, vil alle gjøremålene som trengs i ett hjem bli mer givende. Høytider er aldri stressende – når du planlegger litt først. Jeg syns alltid det er gøy  å være en vertinne!

 

 

Jeg starter bloggen min nå i 2019 – etter alle andre – fordi jeg ønsker ett sted å samle livs-reisen min. Dette vil være en dagbok, en inspirasjonsbok, en tips-bok og en lærebok. Denne siden vil være alt jeg er og kan, -bare skriftlig. Jeg vil skrive om drømmer, mål, reiser i innland og i utland. Her vil jeg dele fra mine dager og erfaringer, inspirere, gi tips og ideer. Jeg vil både stille deg spørsmål, og jeg vil  svare på dine. Denne siden vil handle om hverdager, mat, høytider, hva jeg gjør når jeg er en vertinne, livsstil, familie, hus og hjem.

 

Det er ikke alltid lett å starte med noe nytt, som for noen er en karriere. Skriv gjerne til meg og fortell meg hva du ønsker å se mere av. Still meg gjerne spørsmål, og delta i kommentarfeltet mitt.

 

 

Vil du vite litt mere om hvem jeg er?

Jeg er tjuefem år, og mor til to barn: en gutt på 6 og en jente på 1år. Jeg har veldig lys stemme. Jeg har store drømmer og høye mål for meg selv. Jeg elsker å lage ett hjem for familien min. Jeg lager lister med gjøremål. Jeg leser bare bøker som lærer meg noe. Jeg liker mennesker bedre enn dyr. Jeg liker å lære nye ting – hele tiden, og jeg er veldig nysgjerrig.

 

Jeg er Evy Dorthea.

Jeg håper du har lyst til å bli med på ferden videre, at du blir en fast følger her hos meg, og at vi kan oppdage mere av livet sammen. Jeg håper du vil finne det jeg skriver og deler av interesse, og at du deler meg med dine venner. Jeg hadde også satt stor pris på om du legger igjen en kommentar!