MANDAG uke 7

Ny uke - Ny start - Ny meg - Ny deg

Monday = my day

På Fransk, betyr ordet «mon», min, derfor syns jeg mandagene mine fra nå av skal være min dag. Jeg skal forberede meg litt på mandager, jeg skal glede meg litt til dem, og jeg jeg skal ha minst èn ting å se litt frem til, hver eneste mandag! Helt ærlig, så syns jeg det blir både fantastisk og lovende å ha en slik start på en ny uke!

 

Husk også at morgendagen blir et resultat av hva du velger å gjøre i dag. 

 

Ukens gjøremål

  • Sønnen min fyller 7år, og det trengs forberedelser og planlegging til dette.
  • Jeg er leder i FAU ved en skole her jeg bor, så jeg skal forberede alt som trengs til det.
  • Jeg har vært utrolig flink de siste ukene til å sortere, donere og kaste klær og ting vi ikke skal beholde. Dette skal jeg fortsette med.
  • Jeg skal lage meg en lang liste med notater som er lett tilgjengelig, hvor jeg kan skrive ned ideer til nye blogposter. Jeg syns ofte det kan være vanskelig å finne noe jeg ønsker å skrive om.. 

Mine mål for denne uken

  • Jeg har ikke hatt meg en eneste tur ute siden oktober. Derfor vil jeg, hvis været lar meg, ha to gode turer ute denne uken.
  • Jeg skal rense ansiktet morgen og kveld, og komme tilbake til hudpleierutinen min, som jeg har latt skli helt ut.. 
  • Jeg skal finne meg noen nye podcaster å høre på, da de fleste av mine faste poder plutselig ble borte etter nyttår.

Mandagsmotivasjon

«Et negativt hode vil ikke gi deg et positivt liv!»

evydorthea.com

En liten beskjed fra meg

Jeg får alltid spørsmål på hvordan jeg gjør ting: oppskrifter og fremgangsmåte i matlagning, hvordan jeg vasker klær og tekstiler – helt rent, hvordan jeg alltid er så positiv og smiler.

evydorthea.com skal jeg bruke som et samlested for alt jeg ønsker å dele fra mine erfaringer, interesser, drømmer og mål. Denne siden vil jeg bruke til å stille deg spørsmål, og til å svare på dine. 

kontakt

Samarbeid, partnere, reklame, annonser, presse

Hvem er du? 

 Har du ansvaret for å klare deg selv? Ditt eget hjem som trenger omsorg og tid? Har du barn eller dyr som følger med mye ansvar, og som gjør at du ikke bare må tenke på deg selv i valgene du tar? Er du en multi-tasker, eller har du lyst til å bli en? Vil du lære mer av oppskrifter som ikke tar hensyn til noen allergier – men som er svært varierte så du får alt kroppen trenger av næring? Denne siden gir deg litt av absolutt alt – fortalt med mine ord, og med mitt syn på hvordan det skal gjøres. 
 
Denne siden skal ikke fortelle deg hvordan du skal leve livet ditt – eller dømme deg ut ifra hvordan du velger å gjøre ting. Jeg vil bare fortelle deg hvordan jeg gjør det – også kan du se om min måte kanskje kan lære deg noe – eller kanskje du også har noe å lære meg?

Legg igjen en kommentar