Komfortsone del I

Gjør det du må, når du må
- så kan du gjøre det du vil, når du vil

Frem til nå har jeg levd et nok så stereotypisk «A-4 liv», og jeg har elsket det. For meg har dette betydd mann, barn, hus og hjem, og å flette inn tid til venner her og der. Jeg ser selv når jeg skriver dette ned at det kan se noe kjedelig ut – med jeg har hatt det utrolig hyggelig!

Jeg har allikevel funnet ut at jeg vil være mere fryktløs. Jeg skal gjøre det jeg må, når jeg må, for å kunne gjøre det jeg vil når jeg vil. Og derfor, akkurat nå, vil jeg starte min egen blogg. Jeg skal slutte å tenke tanker som: hva om, tenk hvis, jeg skal bare, jeg burde.. -nå skal jeg bare hoppe uti dette med begge ben uten å vite hvor jeg lander.

Det å skulle gå over kanten i min trygge A-4 tilværelse, er nokså skummelt. Hvorfor skal jeg velge å utsette meg selv for noe som kanskje ikke er som jeg hadde trodd, eller håpet på, nå når jeg starter? Det eneste jeg kan si er: tenker om det blir akkurat sånn som jeg håpte, eller tenk om det blir enda bedre enn jeg forestiller meg?! Jeg velger å gå over komfortsonen min, for å gi meg selv muligheten til å ta det jeg har lyst på.

Når jeg legger meg på kvelden, er når jeg har mest lyst til å bare løpe en tur for å bli i bedre form. Da har jeg lyst til å gjøre store forandringer i livet mitt, jeg lager de største drømmene og målene for meg selv, og etter en liten stund, så snur jeg meg … Når jeg våkner på morgenen, er det å løpe en tur, og å gjøre store ting, det siste jeg gjør. Jeg går i motsatt retning av den innvendige stemmen. Etter at jeg har fått «maskineriet» litt i gang, lager jeg store planer – hver dag. «Jeg skal gjøre det, og det og det, og hvis jeg rekker det, skal jeg gjøre dette også».

Nå skal jeg begynne å følge den stemmen som forteller meg hva jeg skal gjøre, og se hva slags forandringer det kan gi meg i livet mitt. Jeg vil ha en hverdag som jeg selv har valgt, og hver dag ha noe å glede meg til – og se frem til. Jeg skal velge å høre på de positive stemmene og tankene – og ikke la meg skremme av de negative!

She woke up different. Done with trying to figure out who was with her, against her, or walking dow the middle because they didn´t have the guts to pick a side. She was done with anything that didn´t bring her peace. She realized that opinions were a dime a dozen, validation was for parking, and loyalty wasn´t a word but a lifestyle. It was this day her life changed. And not because of a man or a job, but because she realized that life is way too short to leave the key to your happiness in someone else´s pocket. – unknown

Legg igjen en kommentar