Hire yourself

21/90 Regelen

Det sies at det tar 21 dager å lage seg en ny vane, og at det tar 90 dager å lage seg en ny livsstil.  Dersom dette stemmer, ansett deg selv som CEO over ditt eget liv. Skriv ned en plan for hvor du er akkurat nå, og en plan for hvor du vil ende om tre måneder. Hvilke arbeidsoppgaver må utføres? Hvilke forandringer må gjøres? Vær ærlig og brutal mot deg selv. Finn en visjon og et mål som du ønsker å nå. Det er bare deg som skal gjøre jobben, dette er et enkeltmannsforetak, og det er kun deg selv som har ansvaret for å lage nye, sunne vaner, som kan bli til en helt annen livsstil.. 

For meg, så ser listen med stikkord over de tingene jeg skal forandre slik ut:

kosthold – trening – omgangskrets – nettverk – motivasjon – drømmer – mål – utvikling – komfortsone – økonomi

Hva holder deg tilbake fra å gjøre deg selv lykkelig? For meg, så var det meg selv.. Jeg har latt andre bestemme hva som skal bety noe for meg, hvem som skal bety noe for meg, hvordan jeg skal oppføre meg, hva jeg skal si og ikke si, hvem jeg kan omgåes, hva jeg kan gjøre og hvordan jeg skal gjøre ting.. Jeg forstår ikke at jeg har giddet å være med på dette så lenge – hvorfor skal jeg leve ut mitt liv igjennom alle andre?

Denne teksten skrev jeg sammen med et bilde jeg la ut på min instagram, evydorthea:

“I got hired, I got sick, so I got fired. And now, I will hire myself!

Jeg har ikke alltid visst hva jeg vil bli, men jeg har alltid visst hva slags person jeg ønsker å være. Jeg prøver alltid å vær lykkelig med det jeg har, mens jeg jobber for det jeg vil ha. Det er lov å be en bønn for å få litt ekstra mot, medgang og suksess. Nesten alle som har oppnådd suksess i livet sitt, har hatt to felles tanker: 1 fremtiden kan bli bedre, 2 jeg har muligheten til å gjøre en forskjell. Hvis ikke du våkner hver morgen, og føler at du er i riktig retning til å nå drømmene dine – hvorfor skifter du ikke kurs? Det er du som styrer rattet.. Jeg prøver nå å styre kursen på mitt skip i en helt annen retning, jeg tar en full 180°, for den veien jeg har reist lenge nå er ikke veien jeg har lyst til å være på”.

Du må gjerne dele med meg hva du ville gjort, eller skal gjøre som CEO over ditt liv!

Er du klar for mer av meg?

Lurer du på hvor jeg kommer ifra og hvor jeg har vært?
Les mere om det her
Å gå utenfor min trygge A4-tilværelse føles nokså skummelt
 
Les om hvorfor her
Hvor er min plass i internett-verdenen?
Les svaret her

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *