Fastelavn

God søndag til deg og dine!

Dagen i dag startet barna og jeg med å ta oss en tur i nabolaget. Målet med turen vår, var å finne noen kvister vi kunne ta med inn for å pynte med fjær siden det er fastelavn. Det er sånne småting som er gøy for barna at vi kan finne på, så jeg prøver å være flink på dette..

I går kveld bakte vi boller, som vi skal spise i kveld etter middag. Nå skal vi snart pynte kvistene våre, og gjøre klart til litt familie-bolle-besøk senere.

 

Her er et lite slide-show av gårsdagens bollebaking. Hva syns du om hevingen min? Se før-og-etter bilder: jeg ble ganske stolt!

Hva er fastelavn?

Ved et raskt googlesøk kan du lese mer om hva fastelavn er, og hvor det kommer fra. Kort fortalt, står det for «kvelden før fasten», det er opprinnelig en katolsk høytid som markerer de siste tre dagene før en 40 dagers faste som varer frem til påske.

evydorthea.com

En liten beskjed fra meg

Jeg får alltid spørsmål på hvordan jeg gjør ting: oppskrifter og fremgangsmåte i matlagning, hvordan jeg vasker klær og tekstiler – helt rent, hvordan jeg alltid er så positiv og smiler.

evydorthea.com skal jeg bruke som et samlested for alt jeg ønsker å dele fra mine erfaringer, interesser, drømmer og mål. Denne siden vil jeg bruke til å stille deg spørsmål, og til å svare på dine. 

kontakt

Samarbeid, partnere, reklame, annonser, presse

Hvem er du? 

 Har du ansvaret for å klare deg selv? Ditt eget hjem som trenger omsorg og tid? Har du barn eller dyr som følger med mye ansvar, og som gjør at du ikke bare må tenke på deg selv i valgene du tar? Er du en multi-tasker, eller har du lyst til å bli en? Vil du lære mer av oppskrifter som ikke tar hensyn til noen allergier – men som er svært varierte så du får alt kroppen trenger av næring? Denne siden gir deg litt av absolutt alt – fortalt med mine ord, og med mitt syn på hvordan det skal gjøres. 
 
Denne siden skal ikke fortelle deg hvordan du skal leve livet ditt – eller dømme deg ut ifra hvordan du velger å gjøre ting. Jeg vil bare fortelle deg hvordan jeg gjør det – også kan du se om min måte kanskje kan lære deg noe – eller kanskje du også har noe å lære meg?

Legg igjen en kommentar