Det er aldri for sent
å start livet på nytt

I disse dager setter jeg både meg selv og livet mitt under et mikroskop, og stiller meg selv en rekke spørsmål jeg mener er utrolig viktig å stille seg selv – og det er også selvfølgelig viktig at du gir deg selv svar på disse spørsmålene. Sett deg ned og skriv svaret ditt på et ark, mobilen eller på dataen din. Les igjennom svarene dine etterpå – hva er positivt, hva er negativt? Hva kan du gjøre for deg selv for å ha mere glede og positivitet i livet ditt? Er du på rett kurs for å nå drømmene dine? Jeg går igjennom mitt liv med «lusekam» og jeg er ikke flau for å kutte ut noe eller noen som ikke bringer meg glede, støtte og ekte vennskap. Jeg trenger et bedre liv, og det er kun meg selv som kan gi meg det!

«Noen ganger trenger alle en pause. Alene. På et vakkert og stille sted. For å finne ut av ting. Du kan ikke bli bedre ved å bli værende i det samme miljøet som gjorde deg dårlig. Det tok meg lang tid å finne min egen stemme. Men når jeg endelig fant den, var jeg lei av å være stille. 
Den dagen jeg endelig så min egen verdi, sluttet jeg å bruke energi på mennesker som ikke respekterer meg, eller setter pris på meg. Etter dette fant jeg ut at alt starter med meg selv. Det sies at «det er aldri for sent å drømme en ny drøm, eller sette seg nye mål», og det er akkurat det jeg skal gjøre..»

Legg igjen en kommentar