Det er aldri for sent å starte livet på nytt

“Noen ganger trenger alle en pause. Alene. På et vakkert og stille sted. For å finne ut av ting. Du kan ikke bli bedre ved å bli værende i det samme miljøet som gjorde deg dårlig. Det tok meg lang tid å finne min egen stemme. Men når jeg endelig fant den, var jeg lei av å være stille. 
Den dagen jeg endelig så min egen verdi, sluttet jeg å bruke energi på mennesker som ikke respekterer meg, eller setter pris på meg. Etter dette fant jeg ut at alt starter med meg selv. Det sies at “det er aldri for sent å drømme en ny drøm, eller sette seg nye mål”, og det er akkurat det jeg skal gjøre..”

Denne teksten med dette bildet delte jeg nylig på min instagram; evydorthea.

I disse dager setter jeg både meg selv og livet mitt under et mikroskop, og stiller meg selv en rekke spørsmål jeg mener er utrolig viktig å stille seg selv – og det er også selvfølgelig viktig at du gir deg selv svar på disse spørsmålene. Sett deg ned og skriv svaret ditt på et ark, mobilen eller på dataen din. Les igjennom svarene dine etterpå – hva er positivt, hva er negativt? Hva kan du gjøre for deg selv for å ha mere glede og positivitet i livet ditt? Er du på rett kurs for å nå drømmene dine? Jeg går igjennom mitt liv med “lusekam” og jeg er ikke flau for å kutte ut noe eller noen som ikke bringer meg glede, støtte og ekte vennskap. Jeg trenger et bedre liv, og det er kun meg selv som kan gi meg det!

Jeg vil starte livet mitt på nytt. Akkurat nå.

Viktigst av alt er at du er ærlig med deg selv når du svarer, jeg vet det ikke er lett – men resultatet kan være livsendrende.. Dette er noen av spørsmålene jeg stiller meg selv:

 1. Hva er du fornøyd med i livet ditt?
 2. Hva er du ikke fornøyd med i livet ditt?
 3. Hvis du kunne, hva ville du forandret i livet ditt?
 4. Hva er det viktigste i livet for deg?
 5. Hvilke ting i livet holder deg tilbake?
 6. Hva mener du gjør livet bra?
 7. Lever du livet du drømmer om?
 8. Hva er drivkraften i livet ditt?
 9. Er du der du så for deg at du skulle være for 5år siden?
 10. Hvor ser du deg selv om 1, 5, 10 år? 
 11. Er du på vei i riktig retning?
 12. Hva er din personlige mening på hva suksess er?
 13. Hva slags suksess har du i ditt liv?
 14. Hva har du lyst til å bli flinkere til?
 15. Hva får deg ut av komfortsonen?
 16. Hvis du skal drømme stort for deg selv – hva drømmer du da?
 17. Hva gjør at du bli stresset?
 18. Hvordan håndterer du stress?
 19. Hva tømmer deg for energi?
 20. Hva gir deg energi?

Det hadde vært gøy å lese hva dine svar er, del dem gjerne med meg i kommentarfeltet mitt! 

Syns du dette var en tankevekker? Del innlegget mitt med noen du ønsker alt det beste i livet, kanskje trenger de også å stille seg selv noen viktige spørsmål?

Velg deg selv og livet ditt. Gi kun plass på første rekke til dem du bryr deg om, og dem som virkelig bryr seg om deg!

Er du klar for mer av meg?

Lurer du på hvor jeg kommer ifra og hvor jeg har vært?
Les mere om det her
Å gå utenfor min trygge A4-tilværelse føles nokså skummelt
 
Les om hvorfor her
Hvor er min plass i internett-verdenen?
Les svaret her

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *