VELKOMMEN

Jeg er så glad for å kunne ønske deg velkommen hit til min blogg, og håper du finner noe av det jeg skriver av interesse!

Beste hilsen, Evy Dorthea

OM DENNE SIDEN

En liten beskjed fra meg

Jeg får alltid spørsmål på hvordan jeg gjør ting – og at det ser så enkelt ut, oppskrifter og fremgangsmåte i matlagning, hvordan jeg alltid er så positiv og smiler.

evydorthea.com skal jeg bruke som et samlested for alt jeg ønsker å dele fra mine erfaringer, interesser, drømmer og mål. Denne siden vil jeg bruke til å stille deg spørsmål, og til å svare på dine. 

Hvem er du? 

 Har du ansvaret for å klare deg selv? Ditt eget hjem som trenger omsorg og tid? Har du barn eller dyr som følger med mye ansvar, og som gjør at du ikke bare må tenke på deg selv i valgene du tar? Er du en multi-tasker, eller har du lyst til å bli en? Vil du lære mer av oppskrifter som ikke tar hensyn til noen allergier – men som er svært varierte så du får alt kroppen trenger av næring? Da kan du plukke ut, og legge til slik at det jeg lager kan passe til deg. Denne siden gir deg litt av absolutt alt – fortalt med mine ord, og med mitt syn på hvordan det skal gjøres. 
 
Denne siden skal ikke fortelle deg hvordan du skal leve livet ditt – eller dømme deg ut ifra hvordan du velger å gjøre ting. Jeg vil bare fortelle deg hvordan jeg gjør det – også kan du se om min måte kanskje kan lære deg noe – eller kanskje du også har noe å lære meg?

kontakt

Samarbeid, partnere, reklame, annonser, presse

Legg igjen en kommentar