Å finne min plass i internett-verdenen

Jeg har begynt å utforske internett på en annen måte enn å bare være en “bruker”. Jeg har begynt å studere, både snapchat, instagram, facebook og nå blogger. Jeg har lyst til å lage min versjon på det å dele av seg selv. Jeg håper du vil like min tolkning og vinkling, og jeg vil gjøre det litt forskjellig på de forskjellige kanalene mine. Alle steder finner du meg under navnet mitt, som er: evydorthea.

Jeg har ikke delt denne bloggen med noen enda, med unntak av en håndfull mennesker, da jeg rett og slett har følt at denne siden måtte bygges litt opp før jeg kunne vise den frem. Jeg ville at det skulle være litt å se på, for dere som trykker dere inn hit til meg.

Med de første innleggene mine har jeg prøvd å presentere meg selv, vist litt av “hvem jeg er” med tanker og følelser om meg selv og hva jeg ønsker for meg selv. Dersom det er noe mere du ønsker å vite, kan du lese i “about” fanen, også selvfølgelig legge igjen en kommentar med spørsmål du måtte ha.

Fra nå skal jeg prøve å starte ett nytt kapittel. Jeg kommer ikke til å slutte å dele om meg selv, men jeg vil legge til mere av det som er rundt meg. Jeg har nå startet i kjernen av meg, også vil jeg skrive meg utover.. Hvis du lurer på hva de forskjellige sjangerene jeg ser for meg er, så har jeg skrevet om dette i “about” fanen.

Hva er dette stedet?

Jeg vil ikke legge press på meg selv, og jeg vil ikke legge press på deg som besøker meg her og deg som følger meg. Jeg ønsker at du skal komme hit fordi du har lyst, fordi du leter etter tips og inspirasjon, kanskje du også kan dele tips og inspirasjon med meg? Dersom du har din egen blogg eller side, som du tror vil glede meg på noe måte, må du gjerne legge den igjen i kommentarfeltet – så besøker jeg deg. Kom hit fordi du ønsker å både gi og få! 

Å være en blogger i 2019

Men alle dem som lever av å være blogger, og som har millioner av lesere og følgere på sine SOME, så syns jeg det har vært litt vanskelig å definere hva slags blogger jeg ønsker være. Jeg har kommet frem til, at det beste for meg – og som ingen andre er, er at jeg skal være: Evy Dorthea. Jeg håper du syns det er interessant nok. 

Balanse

Jeg vil prøve å ikke bruke denne siden som en salgs-side. Jeg vil selvfølgelig dele med deg om jeg har noe utrolig bra jeg tror vil være bra for deg som min følger. Jeg ønsker å ha ett lett liv, og dersom jeg har noe som kan gjøre hverdagen bedre for deg vil jeg selvfølgelig dele det. Om det så bare skulle vært èn person det treffer, så er det nok for meg.

Jeg vil skrive om det som skjer og er aktuelt i livet mitt og rundt meg “akkurat nå”, og heller være så spontan som det jeg er i virkeligheten. Noen sjangere, vil kanskje komme som gjengangere, men generelt så vil jeg at dette med å skrive skal være morsomt og gøy, både for meg som skribent – og deg som leser og følger.

Sponsorer og sammarbeidspartere

Jeg forstår utrolig godt at det er et bredt perspektiv og tolkninger på hva det tenkes om alt som blir gitt og donert til egenreklame igjennom offentlige personer. Derfor vil jeg dele mitt syn på dette med deg:

Blir du glad og interessert når du får en rabbattkode eller ett tips til hvordan og hvor du kan få tak i, eller kjøpe ett produkt til en redusert pris? Blir du sur fordi du tror noen prøver å lure deg til å kjøpe noe du ikke trenger? 
Jeg forstår at ikke du stopper hele dagen din, og ikke fortsetter før du har fått tak i den samme tannkrem jeg bruker, eller har den samme kjolen jeg går i. Men dersom du følger meg, og du har sett at jeg er kjempe opptatt av god tannhelse, etter å ha hatt regulering i 8år, så vil du tenke at: “denne tannkremen bruker Evy Dorthea – kanskje jeg også skal prøve den? Jeg har jo i hvert fall sett at hun har sunne tenner, og hun snakket godt om den..” 

Det er sånn vi er som mennesker. Vi ser til andre, dem rundt oss, for å få innspill, også former vi vår egen tolkning rundt saken, og lager den til vår egen. Derfor, vil jeg dele med deg, om det er noe jeg liker – for det unner jeg deg som min følger! Hvorfor skal ikke du få sjansen til å være like fornøyd med tannpussen som det jeg er hver dag? 

Videre fra nå

Jeg gleder meg til å se hvilket innhold og hvordan denne siden kommer til å bli etter hvert som jeg skriver. Denne prosessen tror jeg blir til mens jeg går den. Jeg håper du blir med meg videre på reisen min 

– velkommen skal du være!

Syns du det er en plass til meg her på internett?
Hva er ditt syn på dagens influensere?
Hvis du skal si noe dårlig - si også noe bra!

Er du klar for mere av meg?

Lurer du på hvor jeg kommer ifra og hvor jeg har vært?
Les mere om det her
Å gå utenfor min trygge A4-tilværelse føles nokså skummelt
 
Les om hvorfor her
Hvor er min plass i internett-verdenen?
Les svaret her

4 thoughts on “Å finne min plass i internett-verdenen”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *