Min plass på internett

Jeg har begynt å utforske internett på en annen måte enn å bare være en «bruker». Jeg har begynt å prøve å studere det, både Snapchat, Instagram, Facebook og nå blogger. Jeg har lyst til å lage min versjon på det å dele av seg selv. Jeg håper du vil like min tolkning og vinkling, for jeg vil gjøre det litt forskjellig på de forskjellige kanalene mine. Alle steder finner du meg under navnet mitt, som er: evydorthea.

Jeg har ikke delt denne bloggen med noen enda, med unntak av en håndfull mennesker, da jeg rett og slett har følt at denne siden måtte bygges litt opp før jeg kunne vise den frem. Jeg ville at det skulle være litt å se på, for dere som trykker dere inn hit. Som i alt annet, har jeg nok med meg «flink-pike-syndromet» her også..

Med de første innleggene mine har jeg prøvd å presentere meg selv, vist litt av «hvem jeg er» med tanker og følelser om meg selv og hva jeg ønsker for meg selv. Hva syns du om det? Dersom det er noe mere du ønsker å vite, kan du lese videre ved å trykke på «hvem er jeg?» i menyen.

Fra nå skal jeg prøve å starte ett nytt kapittel. Jeg kommer ikke til å slutte å dele om meg selv, men jeg vil legge til mere av det som er rundt meg. Jeg har nå startet i kjernen av meg, også vil jeg skrive meg utover.. Hvis du lurer på hva de forskjellige sjangerene jeg ser for meg er, så har jeg skrevet om dette også her.

Hva kan du forvente deg på evydorthea.com?

Jeg liker veldig godt å skrive, og å være kreativ. Jeg liker  å gjøre ting «pent» når det er noe jeg holder på med, så utseende på innholdet jeg lager har for tiden stor betydning for meg. Jeg tror det kan være mindre bilder her, en hos de fleste andre (i hvert fall nå i starten), men for deg som tar deg tid til å lese tekstene min – så håper jeg du syns det er verdt det. Og at jeg kan fortelle deg noe som kanskje lærer deg noe, eller bare gir deg litt lese-interesse.

Som du sikkert allerede har lest, så ønsker jeg å dele av de tingene jeg er interessert i, og opptatt av. Og evydorthea.com vil være stedet jeg deler disse tingene. Dersom du skulle ha en delt interesse med meg, så ønsker jeg deg hjertelig velkommen. Hvis ikke, så håper jeg du finner noe som er av din smak et annet sted – internett er jo så stort, og det er virkelig noe for alle!

Dersom det er noe helt spesielt du ønsker at jeg skal skrive om, er dette en av grunnene til at jeg har et kommentarfelt – så bare ta kontakt!

Så, hva er dette stedet?

Jeg vil ikke legge press på meg selv, og jeg vil ikke legge press på deg som besøker meg her og deg som følger meg. Jeg ønsker at du skal komme hit fordi du har lyst, fordi du leter etter tips og inspirasjon, kanskje du også kan dele tips og inspirasjon med meg? Dersom du har din egen blogg eller side, som du tror vil glede meg på noe måte, må du gjerne legge den igjen i kommentarfeltet – så besøker jeg deg. Kom hit fordi du ønsker å både gi og få! 

Balanse

Jeg ønsker å ha ett lett liv, og dersom jeg har noe som kan gjøre hverdagen bedre for deg vil jeg selvfølgelig dele det. Om det så bare skulle vært èn person det treffer, så er det nok for meg.

Jeg vil skrive om det som skjer og er aktuelt i livet mitt og rundt meg «akkurat nå», og heller være så spontan som det jeg er i virkeligheten. Noen sjangere, vil kanskje komme som gjengangere, men generelt så vil jeg at dette med å skrive skal være morsomt og gøy, både for meg som skribent – og deg som leser og følger.

Videre fra nå

Jeg gleder meg til å se hvilket innhold og hvordan denne siden kommer til å bli etter hvert som jeg skriver. Denne prosessen tror jeg blir til mens jeg går den…

 

 

 

 

Hentet fra min Instagram

S’mores på 15 minutter

Dette er virkelig en superenkel dessert som du kan servere hele året, uansett anledning. Den kan lages av alle, og det er gjort på ca 15 minutter! Det er forresten supert med en dessert hvor alle ingrediensene har kjempelang holdbarhet – da er det gjort i en fei’ å slenge sammen alt om du skulle få spontan-besøk.

Les videre »

8 hendelser på “Min plass på internett”

Legg igjen en kommentar

%d bloggere liker dette: